Pasfoto’s

Pasfoto’s voor paspoort, ID-kaart of rijbewijs? Of voor andere officiële (reis)documenten? De Fotostudio Uden verzorgt ze graag voor u.

Sterker nog: ook hier zet ik graag een stap extra. Natuurlijk ontvangt u uw pasfoto’s, die voldoen aan alle strenge eisen en voorwaarden voor officiële documenten. Maar nu u er toch bent, maak ik een extra foto van u. Zonder verplichte oogopslag of positie; gewoon ontspannen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw social media-profielen of uw curriculum vitea!

Klaar terwijl u wacht
Ik begrijp dat het laten maken van pasfoto’s vaak een ‘tussendoor-boodschap’ is. Daarom staan mijn foto-voorzieningen altijd startklaar is de printer opgewarmd. Zo bent u in een mum van tijd voorzien van professionele pasfoto’s.

Pasfoto’s: 10 euro
Voor het maken van officiële pasfoto’s betaalt u 10 euro. Daarvoor krijgt u 4 pasfoto’s op premium fotopapier in een handig bewaarmapje. Daarnaast ontvangt u (per e-mail) de gratis portretfoto.

U bent van harte welkom bij Ad van de Graaf Fotografie, gevestigd in De Fotostudio Uden, Burgemeester Buskensstraat 15a te Uden. Ruime mogelijkheid om gratis te parkeren bij de studio.

U kunt binnenlopen op
Maandag van 10:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur
Dinsdag van 10:00 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur

Kunt u niet op deze tijden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op voor een afspraak: telefoon: 06 53 21 64 28

Ook bedrijven, sportclubs of verenigingen zijn van harte welkom voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of sportpasjes.

© Copyright - 2020 - De fotostudio Uden